Yoga, meditation, vejrtrækning & compassion

En leders relation til sig selv afspejler sig i relationen til andre og påvirker måden, hvorpå lederen bedriver ledelse.

Derfor bruger jeg yoga, meditation og åndedrætsteknikker

Jeg bruger teknikkerne til at opnå en mere autentisk ledelsespraksis, en dybere kontakt til ledere og medarbejdere og en indre ro til at skabe adgang til min viden og mit kreative potentiale.

Til at skabe fundamentet for en mental sundhed.

Jeg tilbyder

En introduktion til – samt træning af vejrtrækningsøvelser. Små yogasæt, energiarbejde samt en aktiv meditationspraksis, hvormed du kan øge din egenomsorg og skabe bedre balance mellem krop og sind. Alt dette for at styrke synergien mellem din erfaring, din evne til at lytte og dit mod til at udfordre vanetænkning.

Redskaber til at træne et “indad og ud perspektiv”, hvormed du som leder i højere grad kan udnytte al den viden du har tilegnet dig (indre guidance) og samtidig bevæge dig hen mod et mere autentisk lederskab med mod og autoritet til at træffe de rigtige beslutninger. Træning i compassion, som er fundamentet for psykologisk tryghed, sunde relationer og trivsel.

Når mellemledere arbejder udviklende med deres ledelsespraksis øger de muligheden for at lykkes med den kerneopgave, som de er sat i spidsen for sammen med og via sine medarbejdere.

Med vejrtrækningsøvelser kan du som leder:

Form

  • Kundalini yoga for lederteams & personalegrupper

    Som arbejdsplads kan i modtage undervisning online eller ved fysisk fremmøde afhængig af, hvor i befinder jer i landet og hvad der passer til jeres arbejdsplads.

  • Ledelsesinternater

    Som en del af mine ydelser tilbyder jeg også at afholde ledelsesinternater, hvorfor denne form også er en oplagt mulighed.

  • Yogaretreats

    Jeg afholder kundalini yoga på forskellige lokationer i vitaliserende omgivelser og med forskellige fokus, både ude og inde, på landet og i byer.

Udtalelser

Fra tidligere medarbejdere og samarbejdspartnere