Ledelsesinternater

Ønsker i som ledelsesteam en mere være- og bæredygtig ledelsespraksis med fokus på det hele menneske? - Så tilbyder jeg ledelsesinternater med dynamisk designede processer og øvelser i vitaliserende omgivelser.

Jeg tilbyder

Ledelsesinternater med dynamisk designede processer og øvelser i vitaliserende omgivelser.

Hvad indeholder et ledelsesinternat?

Fokus på krop og sind

Form

  • Ledelsesinternat

    Afholdes på en lokation, der er vitaliserende for omsætningen, hvor lederne guides igennem designede processer. Målet er, at deltagerne tilegner sig redskaber til at arbejde med et klart sind, en styrket intuition og et roligt nervesystem i samspillet med hinanden og medarbejderne.

Udtalelser

Fra tidligere medarbejdere og samarbejdspartnere

Hvorfor bruge tid på ledelsesinternater?

Ledere bliver kontinuerligt præsenteret for nye ledelsesteorier og metoder, som er inspirerende og retningsanvisende. Min erfaring er, at driften i kommuner og virksomheder kører i et tempo, som gør det svært at implementere nye ledelsesformer, hvis ikke der afsættes tid til planlægning, sparring og opfølgning til ledelsessupervision, på ledermøder og ledelsesinternater.

Måske kan du genkende, at I har deltaget i strategi- og kursusdage, som ikke har givet den tilsigtede effekt, i og på driften. Det kan der være mange forskellige årsager til.

Styrk måden, hvorpå i sætter de menneskelige ressourcer i spil og øger kvaliteten af samarbejdet. Styrk den kollektive handlekraft med fokus på medarbejdernes styrker og faglige kompetencer.

Én måde, hvorpå et ledelsesteam kan kvalificere omsætningen og implementeringen af nye ledelsestiltag, målrettet den kontekst som i ønsker at påvirke, er ved at tage på et ledelsesinternat med mulighed for at arbejde med måden, hvorpå i gennem ledergerningen skaber merværdi.