Kundalini Yoga ved Theresa Kepp

En magisk kundalini søndag

Velkommen til Kundalini Yoga i det smukke yogastudie i Mejlgade, Aarhus C.

Gennem magiske yogaøvelser, vejrtrækningsteknikker og meditation sætter vi fokus på at styrke vores selvkærlighed og selvværd, som hjælper os til at træffe bedre og mere bæredygtige beslutninger.

Vores selvværd kan sammenlignes med en termostat, som kontrollerer vores sundhed, relationer og tankemønstre. Et højt selvværd kan opløse blokeringer og fjerne fundamental usikkerhed.

Det kan minimere usikkerhed og tvivl, som spiser 30 % af vores energi og som hindrer os i at leve det liv vi drømmer om.

På denne kundalini-søndag kommer vi til at praktisere egenomsorg, som hjælper os med at mærke vores grundlæggende behov og opleve verden indefra og ud. Slippe tankemønstre og få en pause fra hverdagen.

Gennem et guidet program med fokus på selvkærlighed, selvomsorg og afstressning af kroppen får du kendskab til en let tilgængelig praksis, hvormed du kan skabe og tage styringen over dit eget liv.

Du får øvelse i at bevæge dig fra hovedet og ned i kroppen og ind i hjertet gennem dynamiske og meditative yoga øvelse.

Du får kendskab til en teknologi, som du kan bruge til at opnå ro i sindet og øge din bevidsthed gennem vejrtrækningsteknikker og meditationer med effektfulde mantraer.